Ароматизатори – харчові добавки, які покращують аромат страв та повторюють відтінки смаків натуральних продуктів – ягід, фруктів, молочних виробів тощо. Виробляються вони із якісної рослинної сировини. Продукти мають необхідні сертифікати якості.
Рідкі ароматизатори термостабільні – не втрачають своїх властивостей за температури до 240 °С. Вони прості у використанні. Достатньо додати рідину в тісто, крем і перемішати. У тісто, мастику, крем необхідно наливати від 0,5 до 1,5 мл есенції на 1 кг сировини.
Ароматизатори в герметичних флаконах по 20 мл, оснащені зручним дозатором. 1 крапля дорівнює 0,05 мл інгредієнта. Витрачається продукт повільно.
Харчові ароматизатори не тільки витримують термічну обробку, але й зберігають свою насиченість протягом усього терміну зберігання готових виробів. Ласощі тривалий час приваблюватимуть апетитним ароматом.