Аромадифузори для будинку з ротанговими паличками "Green Apple" - "Зелене яблуко"

225,00
грн.
Аромадіфузор "Green Apple" - "Зелене яблуко"
Ніщо так не заспокоює і не надихає руху вперед, як відчуття домашньої атмосфери, яка у кожної людини асоціюється з особливим запахом. У власників аромадіфузора "Green Apple" вона має приємні фруктові контури, що огортають приміщення невидимою вуаллю свіжості. Абсолютно ненав'язливе пахощі зеленого яблука заповнить як маленьку кімнату, і досить великий простір. Воно лунає ледь уловимим, прохолодним вітерцем, у якому чути злегка солодкуватий мотив, що нагадує смак цукерок з дитинства.
Такий легкий запах, що ні до чого не зобов'язує, припаде до смаку як жінкам, так і чоловікам. Ароматизатор стильно виглядає і займає мінімум простору. Неординарний флакончик з креативними тростинними паличками не тільки подарує вам моральне задоволення, але й буде елементом інтер'єру, що привертає увагу.

Спосіб застосування

Розкрити флакон. Тростинні палички вставити одним кінцем в ароматичну рідину, яка завдяки капілярним силам всмоктується і піднімається вгору мікроскопічним судинам, що проходять всередині паличок. Аромакомпозиція випаровується на вільному кінці палички. Для випаровування не потрібно нагрівання, випаровування відбувається за кімнатної температури. Відсутність відкритого вогню та необхідності використання нагрівальних приладів робить аромадифузор зручним та безпечним пристроєм для ароматизації приміщень. Інтенсивність випаровування можна регулювати кількістю одночасно вставлених в аромадифузор паличок (чим більше паличок, тим інтенсивніше випаровування). Після того, як рідина у флаконі закінчиться, ви можете самостійно заправити його наступною порцією улюблених ароматів.


Категорія:

Парфумерія для дому

Бренд:

DaKi

Об `єм:

35мл

Вид продукції:

Аромадіфузор

Click to order